Zapomniałem hasła » Zarejestruj się »
gość
gość
59 odpowiedzi
04.11.11, 11:22 Kategoria: TV (HDTV, DVD/Blu-ray, LCD/inne)

Telewizory SONY - wasze opinie

Jakie macie zdanie na temat telewizorów SONY? Czy to jest dobra marka produkująca telewizory? Jeżeli mielibyście wybierać między SONY, LG a Samsung to która firmę wybralibyście? Czy ktoś z was ma telewizor SONY? Czekam na wasze opinie.

Załączone pliki:

Najlepsza odpowiedź - online   - offline
  • gość
    10 - 3
    77%
    gość 07.11.11, 11:04
    "Chociaż tak naprawdę i tak wszystko zależy od modelu i egzemplarza, który kupisz." - i cała prawda o dzisiejszym sprzęcie
    "Chociaż tak naprawdę i tak wszystko zależy od modelu i egzemplarza, który kupisz." - i cała prawda o dzisiejszym sprzęcie
Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Inne odpowiedzi
  • gość
    11 - 10
    52%
    kici kici 04.11.11, 12:26
    To była dobra marka 30 lat temu Teraz są to bebechy szajsunga tyle że w gorszym wydaniu Jeśli miałbym wybierać to wole LG lub Samsunga Te firmy przynajmniej niczego nie udają
  • gość
    12 - 12
    50%
    gość 07.11.11, 08:57
    mam telewizor Sony, moi rodzice też mają i jesteśmy bardzo zadowoleni!
  • gość
    8 - 9
    47%
    gartom 07.11.11, 09:40
    Miałem Sonego 52z4500 bajka, obraz cudowny ale życie pokusiło mnie na zmiane nastał sharp 60-825 i obraz już nie to samo. Następny będzie Sony 65 cali 800 hz.
  • gość
    12 - 6
    67%
    głupek 07.11.11, 10:02
    Mam, polecam. Samsungi i LG mają zjechany dźwięk, Panasonic ciągle mi się psuł, Philips i Sharp mają przekłamane kolory i się sypią, etc. Chociaż tak naprawdę i tak wszystko zależy od modelu i egzemplarza, który kupisz.
  • gość
    9 - 10
    47%
    gość 07.11.11, 10:22
    Posiadam TV Sony już wiele lat. Następny też będzie Sony. Polecam.
  • gość
    12 - 11
    52%
    tomek 07.11.11, 10:31
    Polecam SONY na początku jak weszły LCD-ki stać mnie było na samsunga i dopiero z czasem zacząłem zauważać różnice w jakości pomiędzy tymi TV . I postanowiłem że naciułam na SONY i warto było .Teraz najbliższa rodzina również zauważa różnice w jakości obrazu i chcą aby im też zmienić na Sony .
  • gość
    10 - 3
    77%
    najlepsza gość 07.11.11, 11:04
    "Chociaż tak naprawdę i tak wszystko zależy od modelu i egzemplarza, który kupisz." - i cała prawda o dzisiejszym sprzęcie
    "Chociaż tak naprawdę i tak wszystko zależy od modelu i egzemplarza, który kupisz." - i cała prawda o dzisiejszym sprzęcie
  • gość
    9 - 10
    47%
    gość 07.11.11, 12:08
    Witam ,mam TV Sony 32" jestem zadowolony kupiłem ostatnio Toshibe 37" obraz też bajka znajomy ma Samsunga prosił mnie o ustawienie bo mu się mój obrazek podoba niby wszystko O.K ale problem z ustawieniem ''bieli'' a ponoć Samsung jest producentem matryc. I jakość obrazka zależy jaki mu podasz sygnał ,ja podaje po satelicie bo nadawanie naziemne jest u mnie szmatą na obrazku. A co LG według testów ma dobrą opinie ,wystrzegaj się Philips i Thomson ciężkie w usówaniu usterek.Tak naprawdę za mało napisałeś co oczekujesz od TV to jest jak byś zadał pytanie co kupić Mercedesa czy BMW zdania zawsze będą podzielone bo każdy chwali sawoje.
  • gość
    6 - 10
    38%
    Hollyfire 07.11.11, 13:42
    Mam w domu telewizor sony bravia 22 cale, od ponad roku działa nieźle, ma niezły obraz i ładnie odwzorowuje kolory. Jeśli szukasz czegoś dla siebie zobacz sobie na medialux.pl maja tam całkiem spory wybór telewizorów w fajnych cenach.
  • gość
    8 - 5
    62%
    gość 07.11.11, 14:08
    nie mam bo mnie jeszcze nie stac :) ale słyszalem ze sa dobre.Jak sie odkuje to se kupie jakiegos sony'ego
  • gość
    8 - 2
    80%
    Zbyszek 07.11.11, 16:42
    Szczerze to jestem teraz za marką Panasonic, chociaż jeszcze trzy tygodnie temu miałem samsunga i byłem zadowolony, ale teraz szczerze polecam PANASONIC TX P 42 UT 30 E, sam sprawdź ten model i cena jak na taki telewizor nie jest kosmiczna, oczywiście kupiłem w sklepie internetowym, a nie w sklepie, bo na takim tv przepłacisz jakieś 400zł.Pozdrawiam wszystkich...
  • gość
    5 - 6
    45%
    gość 07.11.11, 16:55
    mam sony bravia 32" lcd ful hd super obraz i dźwięk polecam tą marke każdemu samsung tańszy ale za jakość trzeba zapłacić. LG tej marki tandetnej to nie chce znać bo to najgorszy szajs na rynku. toshiba lcd też super chodzi.
  • gość
    8 - 3
    73%
    gość 07.11.11, 17:30
    jeśli wybierać między SONY, LG a Samsung to stawiam na SHARP
  • gość
    4 - 9
    31%
    piotr 07.11.11, 17:40
    posiadam sony bravia 40 lcd hd od 6 lat i nie zamienię tej marki na nic innego , raczej na nowsze modele .Pozdrawiam użytkowników ...
  • gość
    8 - 3
    73%
    gośćo1 07.11.11, 18:21
    miałem soniaka, teraz mam sharpa i jestem b. zadowolony sony są przereklamowane
  • gość
    3 - 5
    38%
    gość 07.11.11, 18:48
    ja mam caly sprzet od Sony- tv tez. Sony Bravia. Super telewizorek, działa bez zarzutu.Polecam
  • gość
    6 - 6
    50%
    tomano 07.11.11, 19:02
    Sony to syf, nawet swoich matryc nie ma
  • gość
    5 - 6
    45%
    gość 07.11.11, 19:31
    Sony to porządna firma, korzysta z matryc wyselekcjonowanych od Samsunga a elektronikę swoją wkłada przez co TV mają lepszą jakość obrazu od większości TV. Ja wybrałem Sharp'a 32LE510 bo tani (1500PLN) i widziałem jakość obrazu, która jest dobra i mi pasuje. Sony porównywalny kosztuje 2400PLN. Uważam, że jeśli ktoś nie przygląda się obrazkowi to Samsung jest OK, w przeciwnym razie Samsunga nie brać, bo słaba jakość obrazka i obróbki obrazu. Podsumowując: za Bravię się przepłaca, choć jakość jest lepsza o jakieś 10% od innych TV, na moim przykładzie dopłata to prawie 50% wartości więc wybrałem Sharp.
  • gość
    1 - 4
    20%
    gość 07.11.11, 19:55
    a co wy tam wieta,ja mam samsunga przy kompie i jest bardzo dobry-ma swoje wady jak każdy telewizor ale da się je wykorygować.Każdy mi mówi żebym się z nim zamienił za takie cacko hehe
  • gość
    8 - 6
    57%
    itmiras 07.11.11, 20:33
    Sony to szajsung tyle że w gorszym wydaniu
Dodaj odpowiedź Pola obowiązkowe są oznaczone *.
Odpowiada: *
avatar gościa

Zaloguj się by
zmienić awatar

*
Obowiązkowe!  Jak dodać filmik z YouTube, Wrzuty?